Adauga CVPrimul pas pentru a gasi un job este  sa ai un CV pe care sa-l prezinti angajatorului. Noi iti oferim gratuit posibilitatea de a posta un CV pe site-ul nostru, care sa contina minim 500 de cuvinte si o poza. Evident ca poza poate fi a ta sau ceva care sa te reprezinte.

Mai mult, iti oferim sansa sa postezi si propriul tau profil de FaceBook, pentru ca eventualii angajatori sa te gaseasca mai usor. Foarte util este sa postati in CV mai detaliat ce anume locuri de munca ati avut in ultimii doi ani, care au fost indatoririle la locul de munca avut anterior si cum v-ati descurcat.

Locuri de munca 2016
Explicati de ce va doriti un loc de munca, spuneti daca sunteti dispusi sa schimbati orasu sau chiar tara si in ce conditii. Nu spuenti salariul dorit pe site, veti negocia direct cu angajatorul si in functie de ce se cere de la voi, veti negocia si salariul. In cazul in care doriti sau puteti lucra si part time, spuneti acest lucru, fixati un tarif pe ora si prezentati ce anume sunteti dispusi sa faceti in acest sens.
Pentru cei care presteaza servicii in anumite domenii, cum ar fi transport auto, zidarie, constructii de orice fel, posibilitatea de a fi prezenti pe un site de oferte d emunca, total gratuit reprezinta o oportunitate si nu trebuie sa o ratati.


One Comment

  1. Paparã Bianca
    March 1, 2017 @ 6:46 pm

    Doresc sa lucrez deoarece abia am terminat cu liceul imi plac copii si as vrea sa lucrez ca bona. Am experienta in ingrijirea copiilor mici. Pentru ca sunt la inceput as vrea sa lucrez in tara aproape de orasul unde locuiesc, dar sunt dispusa sa lucrez si in alte orase sau chiar in alta tara da doar cu conditia de am fi asigurat transportul in tara respectiva pana la destinatia unde trebuie sa ajung si locul de cazare, sunt dispusa sa lucrez part time chiar si full time.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *