Adauga OfertaAi o oferta de munca si esti in cautarea de candidati pentru job-ul oferit? Lasa oferta ta si aici, noi o vom distribui pe toate site-urile si paginile afiliate iJobs. Indiferent ca e vorba de un loc de munca in tara sau strainatate, zecile de pagini afiliate portalului e4Ro vor distribui oferta ta de munca. Mai multa reclama, mai multe sanse sa gasesti cea mai buna oferta de pe piata muncii.
Te rugam sa fii clar in ceea ce oferi: Orasul unde este locul de munca, orele de munca pe saptamana si pe luna, specificati clar – oferim carte de munca – contract legal, etc. Daca sunt cerinte minime, te rigam sa le postezi: Permis de conducere, cunoasterea unei limbi straine – scrie daca constituie un avantaj sau daca este obligatoriu.
Scrieti pentru fiecare oferta daca exista o perioada de strangere a CV-urilor, cand expira oferta, etc. Nu uitati sa consultati si baza de date online ce va este pus ala dispozitie. Vom grupa CV-urile dupa sex, studii superioare si multe alte criterii, ca sa-ti fie mult mai simplu sa gestionezi ceea ce exista pe site in momentul in care lansezi o oferta de munca.


Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *