Angajam urgent SMM managerSMM manager sau Social Media Marketing manager este o persoana care cauta si dezvolta relatii de colaborare cu diversi clienti pe facebook. In plus persoana respectiva ar trebui sa aiba abilitati de content writer, adica sa poata scrie articole interesante in limba romana, engleza sau germana. Sa luam exemplul din poza de mai sus, este un client ce face transport de persoane si colete inclusiv in Germania si Austria, tarile pe care noi ne axam. Pe acesta l-am gasit noi, pe restul ar trebui sa-i gasesti tu si sa-i convingi ca merita sa colaboreze cu noi!
Angajam urgent SMM manager

Ai inteles despre ce este vorbim nu-i asa? Iata inca un exemplu de client gasit de noi, care asigura transportul de persoane si colete din Anglia si pana in Romania, cu trecere prin Germania si Austria! Ai prins ideea, colaboram cu portalurile e4UK.Info , e4De.Info si 4EU.info – acoperim cam jumatate din Uniunea Europeana. Avem site-uri pentru romanii din Belgiam Franta, UK, Suedia si altele! Fiecare site pune la dispozitia clientilor sai cate 5 spatii publicitare, dintre care trei sunt foarte importante, deoarece asigura o vizibilitate maxima!
Vrei sa fii unul dintre angajatii i4Jobs.Net si sa faci parte dintr-o echipa dinamica, cu un loc de munca ce iti permite sa faci ce vrei cu timpul tau? Ce salariu oferim? Jumatate din incasarile pe care le faci de la clienti! Tu incasezi banii de reclama, iar noua ne dai doar jumatate! In plus de obicei transportatorii dau si un bonus pentru fiecare client gasit in grupurile noastre de pe facebook – sau altele. Se poate castiga lejer 1000 de euro pe luna, dupa cateva luni de experienta!