Anunturi bone iunie 2014Asa cum am promis colegilor de la Caut Bona publicam si noi cele mai recente amunturi primite atat pe site-urile din retea cat si pe Facebook. Puteti posta si voi anunturi in mod gratuit pe cel mai citit site de joburi din ultimile 4 luni.
Caut o bona externa pentru fetita mea de aproape trei ani. In septembrie merge la gradinita. Deci,trebuie luata de acolo (langa bloc), facut/dat mancare, dupa somn, parc sau alte activitati. Locuim la Lujerului si nu avem un program stabil, deci e posibil ca intr-o zi sa fie nevoie de la 10 19,in alta de la 16- 24. 5 zile pe saptamana, ocazional si sambata/duminica. Bona trebuie sa fie energica,intre 40-50 de ani (sau mai mult daca este in putere), sa nu aiba vicii si sa fie foarte serioasa si punctuala. Cel mai bine ar fi sa locuiasca in zona. Menaj doar dupa copil. Daca s-ar putea sa aiba si un pic de educatie… Pana in septembrie avem nevoie de ea ocazional si pentru teste . La program de 10 ore, maximum 10 milioane. Putem negocia la numarul de ore. Va multumesc!
Buna,ma numesc Stroie Alina Catalina, sunt din Galati doresc sa muncesc ca bona imi plac copiii,am mai avut grija de copiii, miar placea in Austria sau Germania, salariu peste 450 de euro cazare , masa incluse neaparat, poate chiar si transport, am terminat facultatea de litere.