Branchenbezogene Vermittler SRL invinuita de teapaAvand in vedere ca am primit mai multe scrisori de la diversi cetateni care invinuiesc firma Branchenbezogene Vermittler SRL de teapa, ne vedem nevoiti sa publicam aceste scrisori si sa asteptam un raspuns oficial din partea respectivei firme. Tinand cont ca multe dintre mesaje sunt venite exact in primele zile de la data la care s-a promis plecarea, adaugand si faptul ca nimeni nu a trimis poze dupa contracte, ne rezervam dreptul de a fi sceptici. Totusi daca se dovedeste a fi real, sfatuim pe cei inselati sa se adreseze in justitie.
Branchenbezogene Vermittler SRL invinuita de teapa

Buna ziua ma numesc Alexandra si am fost si eu pe data de 27.06.2015 inpreuna cu sotul meu la Arad pentru ferma la cai, am optat pentru aceasta munca 4 persoane am platit contractul 580 de persaona plus drumul 250 de lei si ne-au spus ca pe data de 1 este plecarea si ca ne va suna de la transportatpor sa ne zica la ce ora plecam iar duminica din curiozitate am zis sa verificam CUI-ul firmei ca ne-a zis ca aceasta firma e de 2 ani de zile si verificand cuiu am vazut ca firma e doar din anul acesta 2015 si am dat si de comentarile oamenilor care au luat teapa neam speriat si am inceput sa contactam o persoana pe nume Radu care trebuia sa plece sofer de o luna jumate iar alta persoana in data de 24 luna aceeasta Alexandru care nici macar nu le-au contactat sa le spuna ceva iar noi find foarte revoltati am sunat luni dimineata la prima ora si mi-a raspuns Sandra care ea asa zice ca se numeste dar nu prea cred si mi-a spus ca sa asteptam ca ne va contacta sa ne zica la ce ora plecam pe data de 1 iar astazi in data de 30 06 2015 am sunat iara si mi-a spus cu nerusinare ca plecarile sunt de pe data de 1 pana pe data de 3, deci alta minciuna eu zic sa mergem oameni buni sa ne facem noi dreptate daca politia nu ia masuri. Sa ne recuperam banii nostri sa nu facem prostia sa trimiteti prin fax contractul ca noua ni s-a zis ca daca vrem banii inapoie sa trimitem prin fax contractul si ei al anuleaza si ca pana vineri avem suma de banii 580 de lei inapoie prin posta. Alta minciuna de-a lor cine, vrea sa ni se alature pentru a ne face dreptate ne puteti contacta la nr de telefon 0744233889 si sa ai dau muie la ala ce incasa banii si la aia zis sandra sa o fut in gura de penala mincionoasa aveti de grija oameni buni ca firma configureaza pe o baba dintr un sat.

NR. Inainte de a posta experientele proprii atasati si documente, faptul ca se zice ceva la telefon – daca nu ati inregistrat convorbirea – nu are nicio relevanta.
Denis si Marius ne-au scris: Buna! Suntem sot si sotie si am fost pacaliti si noi de aceasta firma. Din cate observ s-au folosit aceleasi motivatii ca la restul persoanelor inselate. Haideti sa ne intalnim si sa mergem mai multi la sediul lor sa ne recuperam banii. Cine e de acord, rog seriozitate, sunati la nr. 0721843766 !!  Sunt banii nostrii cu care se pare ca am platit niste foi… nu e corect!  Asteptam sa ne sunati sa vedem ce putem face!!