Cat pot castiga ca SMM managerIn primul rand ar trebui sa clarificam ce este acela SMM manager si cam ce face el pentru a castiga bani. SMM este prescurtarea de la Social Media Marketing, adica publicitate in retelele de socializare. dintre care cele mai populare sunt FaceBook si Google +. Daca am stabilit ce inseamna hai sa vedem cu ce se ocupa el. In principal cu munca de convingere 90% si 10% postarea reclamelor pe site-uri si pagini de facebook. Adica, vezi ca cineva posteaza in disperare pe facebook in toate grupurile posibile, el poate fi un potential client.
Cat pot castiga ca SMM manager

Daca ai vazut posibilul partener, ce trebuie sa faci? Sa luam exemplul unei firme de transport – Germania sau Austria in cazul nostru. Este clar ca 2 -3 lei pe zi nu e o suma mare, adica sa zicem 3lei x 30 de zile = 90 de lei pe luna, sau 20 de euro. Pentru asta omul primeste o pagina personala pe unul din site-urile afiliate programului, Romanii din Germania, sau Romanii di Austria – tu te ocupi cu postarea regulata a reclamei sale pe facebook, iar el isi mareste numarul de clienti.
Este rentabila o astfel de afacere? Pai hai sa judecam putin, sa zicem ca omul prinde 4 sau 5 clienti pe an, de pe urma reclamelor postate la noi, am luat evident un numar ridicol de mic. Cum pretul unui bilet este de 100 de euro, el incaseaza 400 sau 500 de euro pe an, dar plateste 200. Adica isi dubleaza investitia. Zic eu ca este rentabil, acum depinde de tine sa-l convingi. Cate firme se pot gasi? In general la transport nelimitate, caci programul de rezervari online are la baza tocmai un numar mare de oferte, pentru a acoperi 7 zile din 7 si 365 de zile pe an.