Caut Bona se modificaDeja am ajuns la cateva recorduri despre care nu credeam ca vom discuta nici aici si nici pe FaceBook, insa iata ca am ajuns ca la peste 2.000 de mesaje lunare si doar putin peste 800 de like-uri pe pagina, de aceea incepand de luni se vor opri postarile direct pe pagina, ele vor fi posibile doar pe site-ul iJobs [ acesta ] si vor fi distribuite apoi pe facebook. Am ajuns sa luam aceasta decizie atat pentru a face putina ordine in mesaje, dar si pentru ca asa se va putea comunica mai usor cu cei ce posteaza.
Conditii de postare pe Caut Bona

Pentru a posta un anunt pe FaceBook va trebui in primul rand sa fiti fanul paginii, apoi sa postati un anunt cat mai detaliat, cu numar de telefon pentru contact si cu date concrete despre job, bona interna, ce obligatii vreti sa indeplineasca, program orar, catre ore de munca si evident salariu. Credem noi ca deja am trecut de etapa cu “salariu negociabil”, discutam in privat, etc. Daca nu exista transaprenta, atunci ceva e “putred in Danemarca”, iar noi avem pretentia ca am ajuns unul dintre cele mai respectabile site-uri de oferte de munca, 100 % din anunturi sunt corecte si vin de la firme responsabile.
In atentia bonelor: avem deja relatii de colaborare in Franta, Marea Britanie, Germania si Austria, deci un mic CV de prezentare in limba tarii ar prinde bine.