Caut Bona

Bona-interna-UK


Impreuna cu site-ul deja cunoascut majoritatii romanilor care sunt in cautarea unei bone sau a bonelor care isi cauta de lucru, Cuat-Bona – un site ce isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta pe FaceBook – am decis sa facem o rubrica separata pentru bone si menajere.

Ce se cere de la voi, pentru a posta un anunt gratuit pe iJobs? Sa publici anuntul tau, insotit de un mini CV in care sa treci cat mai multe date, pentru ca parintilor le place sa stie cat mai multe depsre viitoare bona – a doua mama a micutului.
Nu te zgarci la cuvinte, scrie asa cum te pricepi tu, oricum vei ajunge sa stai fata in fata cu parintii copilului, deci nu trebuie decat sa fii cinstita si sa incerci prin ceea ce scrii sa dovedesti ca stii si ca vrei sa ai grija de un copil, sa fii o bona ideala.
In cazul in care cauti o bona, evident ca este bine sa postezi direct pe FaceBook, insa nu uita sa lasi si aici un anunt, cu date decontact si evident cu cerintele pentru viitoarea bona.

Aceasta rubrica este valabila si pentru romanii din diaspora, precum vedeti avem deja o pagina frumusica pe FaceBook – o bona romanca este de preferat unei din alta tara, daca tot esti stabilit in afara granitelor, ajuta-ti copilul sa aiba o bona care-i vorbeste limba.


4 Comments

 1. Denisa Florescu
  September 5, 2016 @ 6:07 am

  Familie tanara angajam bona interna, dornica de colaborare pe termen lung ,cu experienta pentru ingrijire copil (fetita 3 ani). Menaj complet aferent copilului.
  Oferim conditii deosebite, cazare (vila Snagov), masa,2 weekenduri libere pe luna. Salariul porneste de la 1800 Ron/lunar pentru inceput,+ concediu de odihna la mica intelegere!
  Ne dorim o persoana calma,rabdatoare,care sa iubeasca copii!
  Oferim si cerem seriozitate maxima!!
  Mai multe detalii la telefon!!

  Reply

 2. Jobse4Ro
  January 12, 2017 @ 1:25 pm

  Am nevoie de o bona care sa stea cu fiul meu in varsta de 3 anisori 10 ore pe zi de luni pana joi si vinerea 8 ore. Nu pot, repet nu am cum sa ofer mai mult de 1000 ron. Locuiesc in com. Berceni Cartier Mamina. Baietelul este perfect sanatos. Nu vreau decat sa aibe grija de el cum ar avea grija de propriu copil. Va multumesc pentru intelegere. Telefon 0724075171.

  Reply

 3. alina
  August 1, 2017 @ 10:07 pm

  caut bona sa stea cun baietel de 4 ani pe 2 luni ofer cazare +masa +100 de euro

  Reply

  • Alina
   August 1, 2017 @ 10:09 pm

   sunt din Valcani jud Timis, va multumesc.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *