Caut menajeraProbabil ca stiti deja despre existenta unui site specializat de pe portalui iOferte.org si despre intentia noastra de a largi cooperarea cu acest site dedicat in special celor ce vor sa lucreze ca menajere in strainatate – Germania, Franta si Olanda pentru inceput.

Cele ce cauta un loc de munca in Uniunea Europeana ca menajera, deci sa faca curatenie la domiciliul celor ce au nevoie – le garantam ca un CV facut in limba tarii unde vrea sa plece, cu detalii si mai ales cu recomandari de la fostul loc de munca, le va aduce succesul in cel mult 3 luni de zile de la publicare.
Pe ce ne bazam cand spunem acest lucru? Pe experienta acumulata in cei 8 ani de cand lucram cu firme specializate – fara comision de angajare – dn tarile enumerate mai sus, la care se adauga Austria si Elvetia.

De ce nu am inceput cu Italia – desi in cel mai scurt timp este posibil sa demaram un proiect si acolo – pentru ca Italia e plina deja, la fel ca si Spania – nu vrem sa promitem si sa nu ne tinem de cuvant.
Si nici nu vrem sa fim evitati de angajatorii care apeleaza la noi. Reputatia este ceea ce tine un site de angajari in atentia publicului, iar noi am decis sa fim printre primii!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *