Ce trebuie sa contina un CVIn primul rand va spunem ca aici discutam doar despre CV-urile ce vor fi postate pe sitelul iJobs, acel i este postat pentru a atrage atentia ca ne adresam celor inteligenti, indiferent ca sunt viitori angajati sau angajatori. Iata de ce incpem cu cel mai important aspect: CV-ul tau va fi un document promotional, deci trebie sa fie scris foarte corect din punct de vedere gramatical, sa fie concis  si sa rezulte clar ceea ce poti face si ce nu.
Incercati sa faceti CV-ul lizibil, usor de citit si de inteles ceea ce vreti sa spuneti. Este indicat sa faceti in asa fel incat CV-ul dumneavoastra sa fie de minim 500 de cuvinte, dar nu mai mult de 700, adica daca veti scrie in word, sa nu depaseasca o pagina A4 scrisa cu font-uri de 12 puncte. Insa sa nu fie prea scurt, faptul ca ati depus un efort minim pentru a va prezenta, arata angajatorului ca nu esti o fire care isi da interesul pentru o activitate, mai ales ca ceea ce faci este facut o singura data si are drept scop chiar angajarea ta.
Un sfat important : fii sincer, nu adauga date care nu sunt reale, cu siguranta ca ai destulde de spus, care sa te avantajeze, nu inventa pentru ca apoi sa ai surpriza ca vei fi respins la interviu.

Daca alegi sa postezi o poza personala, utilizeaza o poza oficiala, recenta si de buna calitate. Nu uita ca poti modifica date in CV ori de cate ori ai nevoie. Te sfatuim sa iti faci un cont pe GrAvatar, pentru ca atunci cand raspunzi pe site-ul iJobs sa fii usor de identificat.