Cereri locuri de muncaAsa cum era de asteptat au inceput sa soseasca primele cereri de locuri de munca de la prietenii din Germania, ne bucuram si le postam pe site. Daca aveti nevoie de serviciile lor, nu ezitati sa le scrieti sa sa-i contactati direct. Noi nu intermediem locurile de munca, doar va punem la dispozitie un instrument modern de comunicare.
Buna ziua, suntem Nicoleta si Liviu, din Romania, Bucuresti un cuplu de 46 si 47 de ani si ne dorim sa gasim cate un loc de munca in Germania (nu conteaza orasul).
Nicoleta
Am experienta in vanzari si casierie, momentan lucrez la firma Praktiker Romania, cunosc limba engleza la nivel incepator- mediu, am cunostiinte de calculator (Microsoft Office) Imi doresc un loc de munca ca menajera ,ingrijitoare sau camerista.
Liviu
Sunt electrician de profesie, am carnet auto categoria B, am lucrat in domeniul constructiilor, am realizat lucrari de lacatuserie, instalatii electrice si tamplarie. Am mai participat la realizarea lucrarilor de constructii metalice, sudor electric, amenajari interioare. Am cunostiinte de calculator, cunosc limba engleza la nivel mediu, spaniola la nivel mediu, italiana incepator.
Date de contact:
e-mail : nicoleta_vasilescu[at]yahoo.com
voinealiviu18[at]yahoo.com
Telefon : +40741966340, +40746491306
Sunt de profesie TAMPLAR. Am aproximativ 30 de ani de experienta in domeniu, dintre care 7 ani lucrati ca si tamplar in Spania . Lucrez tamplarie clasica dar si tamplarie moderna executata din lemn triplu stratificat . Am inceput activitatea in domeniu la data de 8 septembrie 1986 . A doua meserie pe care o stapanesc bine este cea de zugrav . Execut lucrari de gleturi, faianta , gresie.