Depune CV-ul si angajeaza-te URGENTCu siguranta ca asta iti doresti, sa te angajezi urgent – altfel nu ai fi pe site-ul i4Jobs. Pentru asta ar trebui sa ai un CV care sa fie acceptat de toata lumea, nu facut dupa ureche. Asa a luat fiinta campania Joburi pe paine, cea care-ti ofera prima sansa la angajare! Evident, nu e nimic garantat 100% insa eu va zic din experienta, un CV bun face cat 1000 de cuvinte. Inca un avantaj, dupa ce ai completat CV-ul nu trebuie decat sa-l dai angajatorilor, tiparit sau dai doar link-ul catre CV-ul tau de pe site. Atat de simplu, incat nu stiu de ce inca nu ti-ai facut asta mai demult!
Depune CV-ul si angajeaza-te URGENT

Ok, presupun ca nu ma crezi pe cuvant, iti propun altceva: vezi toate joburile si apoi ne spui daca merita sau nu sa te inscrii pe site si sa aplici la cateva zeci de joburi bune, legale si fara intermediari. NU ai vazut ce se intampla daca alergi tu dupa job-uri? Nu e mai simplu sa te caute angajatorii?
Cred ca e clar pentru toata lumea, intermediarii nu vor altceva decat sa-ti ia comisionul, dar aici totul e GRATIS, iar angajatorii inteleg imediat daca esti sau nu omul potrivit. ei te vor cauta fara ca tu s amai faci nimic, doar sa-ti actualizezi CV-ul. Dar stii cum se spune, ce-si face omul cu mana lui, e de 100 de ori mai bun, asa ca daca tot esti inscris pe site-ul numarul 1 din Romania, cauta locurile de munca care sunt pe placul tau., in tara sau strainatate! Noi am implinit un an de cand suntem langa tine, deci acesta este cadoul nostru pentru luna August! Depune-ti CV-ul si angajeaza-te URGENT! Vrei sa muncesti in Germania, Irlanda sau cauti de lucru intr-un oras anume, sa zicem Frankfurt, cauti oferte de locuri de munca pentru bucatari sau ospatari? Le gasesti pe toate chiar acum!


Facebook Comments