E timpul pentru un job in GermaniaStiu ca esti in cautarea unui loc de munca in Germania de multa vreme, asa ca de ce sa mai astepti si sa nu profiti acum de parteneriatul nostru cu cele mai de incredere firme angajatoare? Aplica acum si ai scapat de bataia de cap, mai ales ca mai este putin pana vine primavara si incepe sa se cam aglomereze cu cereri de locuri de munca, deci ai sa ai concurenta mare! Nu te costa nimic, nu platesti comisioane, deci chiar nu inteleg de ce nu ai profita de ocazie chiar azi!

Tjobs.ro
Am sa-ti spun ceva important: de cand suntem in mediul online, adica din 2013 si pana azi am reusit sa ajutam peste 8.000 de romani sa-si gaseasca un loc de munca, iar azi cand avem deja 10 grupuri ale comunitatii romanesti din Germaina, cu aproximativ 20.000 de membri – este cazul sa apelezi si tu la ofertele de munca pe care le distribuim in mod regulat.

MuncaStim deja ca firmele de intermediere te cam duc cu zaharelul, ba mai mult iti mai iau si bani ca sa “medieze” un eventual loc de munca, dar ce ai zice daca te-ar cauta direct angajatorul? Avem locuri de munca in constructii, in fabrici si pe santiere. Dar sunt oferte si pentru cei cu studii superioare, pentru cei care stiu limba germana, dar si pentru cei care sunt la nivel de incepator.
Mai adaugam o mica informatie pentru romanii din Germania: avem pe langa portalul e4De.Info si doua site-uri speciale pentru romanii din Stuttgart si pentru cei din Munchen, avem un site de anunturi GRATUITE si multe alte surprize, deci firi alaturi de noi!

In cazul in care primiti un raspuns afirmativ de la unul din angajatori va rugam sa ne anuntati pe FaceBook, chiar vrem sa vedem cati dintre voi reusesc sa se angajeze in Germaia pana la 1 martie!