Firme de recrutare forta de muncaDaca pana acum ne-am adresat persoanelor fizice, acum vrem sa facem un pas mare inainte, cooptand alaturi de noi si firmele de recrutare a fortei de munca in strainatate, Avem deja in public destul de loial, ce numara peste 20.000 de romani ce sunt in cautarea unui loc de munca in Germania, UK sau Irlanda, ca sa dam doar cateva exemple de persoane care ne cauta zilnic. Credem noi ca este momentul ca firmele de recrutare serioase sa-si faca simtita preznta si pe site-ulĀ iJobs, oferind celor ce au nevoie contracte de munca in tara sau strainatate.
Deja sectiunea destinata muncii la domiciliu, ca bona, menajera sau ingrijirea bartanilor a inceput sa se miste foarte bine, peste 50% din cei ce au apelat la site-urile afiliate de profil gasindu-si un loc de munca in maxim doua luni de activitate pe site si FaceBook. Modul nostru de promovare a dat rezultate, aducand in acelasi loc pe cei ce cauta un loc de munca si pe cei ce ofera aceste locuri de munca, insa este timpul sa mergem mai departe, la un alt nivel. Iata de ce oferim firmelor de recrutare posibilitatea de a fi prezente pe site-urile nostre, in speranta ca astfel lucrurile vor merge mai rapid, iar cei ce doresc sa munceaca in Germania, Austria, Italia sau Spania vor putea gasi mai repede acele oferte de munca care li se potrivesc.
Daca esti o firma de recrutare, trimite-ne oferta ta de servicii, noi o vom publica pe cele 20 de site-uri conexe, in acest fel avand de castigat atat firmele cat si romanii ce sunt in cautarea unui loc de munca.