i4Jobs iti ofera un loc de muncaAm decis sa va facem o oferta din partea site-ului i4Jobs, mai precis sa va ocupati voi de reclamele din grupurile noastre de facebook! Va strangeti o echipa de oameni priceputi la internet, discutati cu cei ce vor sa-si faca reclama la noi in grupuri, in special transportatori si gasiti o metoda eficienta de a plasa reclama, astfel incat sa nu umplem tot grupul cu postatri de la transportatori. Mai mult, va puteti ocupa de rezervarile online, veti primi un mic profit de pe urma fiecarui client gasit – adica un calator gasit = venit pentru voi!

Iata un exemplu simplu, Costel este unul din sponsorii nostri, are deja reclama pe site-urile noastre si in grupuri, dar cu siguranta ca ai putea si ti sa-l ajuti sa-si gaseasca cativa clienti in plus, iar pentru asta el te va plati! Principala problema a transportatorilor este ca se misca neordonat, se poasteaza des insa cine are nevoie de o cursa intre Munchen si Cluj, cum face? Ia legatura cu toti pana gaseste transportatorul potrivit?
Hai sa ne punem mintea la contributie si sa gasim o metoda eficienta, sa zicem cu o postare pe zi legata de transport! Ceva de genul, saptamana asta pleaca din Muchen spre Arad, Sibiu – Bucuresti urmatorii: SC Transport SRL si doi particulari! Sau am putea sa-i invatam pe membrii grupului sa foloseasca programul de rezervari online!
Vrei un loc de munca lejer si care sa-ti asigure un trai decent? Avem deja 10 sponsori, deci asta inseamna ca daca le gasesti cate un calator, la 10 euro pentru fiecare ai avea 100 de euro pe saptamana, cum sunt 4 saptamani intr-o luna, ai avea un minim de 400 de euro! Cat un medic din Romania!