Idee de afaceri pentru soferiAi permis de conducere si nu ai un loc de munca? Iti propun o afacere simpla si cred eu destul de banoasa, cumapara o masina fast-food si pleaca cu ea prin sate, cu siguranta in maxim trei luni vei gasi traseul ideal, unde poti castiga bani frumosi in mod legal. Unde este inovatia mea? Iti dau ideea de a colecta de la tara produse agricole, pe care le revinzi la oras, cu adaos evident! Ce incasezi la drumul dus pana la sat, investesti in marfa si vinzi iar la oras! Dublezi profitul si scazi costul de transport!
Idei de afaceri pentru soferi

Ideea mi-a venit cand mi-am amintit de un mic sat din Germania, unde zilnic venea cate o astfel de masina, ba cu lapte, ba cu inghetata, de ce sa nu faci treaba asta si in Romania? Investitia este de la 5.000 la 10 mii de euro, evident ca fara a cumpara o masina noua, ci una la second-hand, insa te asigur eu ca din 10 mii de euro altceva mai usor si mai rentabil nu gasesti! Stim cu totii ca la tara produsele de folosinta sau alte chestii sunt mai scumpe ca la oras, iar la oras mereu se cauta legume si fructe de la tara, naurale 100% cum se spunem sau bio! Un site + putina miscare si o pagina de facebook, treaba ar trebui sa mearga ca unsa!
Ce ar trebui sa faci? Sa te interesezi de ce autorizatii ai nevoie, mergi de 10 ori la garda, fisc etc. si afla tot ce tine de legislatie. Cumpara obligatoriu masina echipata cu apa din belsug, e vorba de mancare, deci igiena la sange! Nu fa evaziune, ia-ti casa de marcat, fa totul legal! Idei: sunt zeci de sate fara curent, magazin etc. prin Romania, acolo e painea de mancat!