Ingrijire batrani in DubaiPentru cei ce isi cauta un loc de munca in Dubai avem si o veste buna, faptul ca firmele care te trimit acolo au contracte serioase, deci nu exista sansa de a fi pacalit. Ca masura de precautie, in cazul in care se percep comisioane, apelati doar la firmele care percep aceste comisioane dupa ce ati luat primul salariu. De ce? Pentru ca nu esti acceptat in Dubai decat daca vii legal, iar acolo legatura dintre Romania si Dubai se face doar prin firme legale, deci nu exista varianta ajung la destinatie si am fost pacalit.
Ingrijire batrani in Dubai

Pentru a ajunge sa lucrati in Dubai, chiar daca romanii nu au nevoie de viza pentru a ajunge acolo, ca turisti, este nevoie de un permis de munca si de un contract. Prin urmare aveti doar doua variante de angajare, ori familia va cheama, ori veniti printr-o firma de acolo – sau prin partenerii ei din Romania. Daca va cheama familia, asta ar insemna ca de fapt veti inlocui o romanca, iar cu aceasta ocazie va invit sa anuntati atunci cand vreti sa plecati de la un loc de munca de ingrijire a batranilor, pentru a da sansa unui alt compatriot sa va inlocuiasca.
Cum caut un job de ingrijire batrani? In primul rand deveniti fan al pagini noastre de facebook, Ingrijire.batrani.eu si apoi va inscrieti in grupul nostru.  Va invitam sa vizitati si pagina web – site-ul – Romanii din Dubai, pentru a vedea ce spun romanii nostri despre viata si munca in Emiratele Arabe Unite.  Va dorim succes si va invitam sa fiti aproape de noi!