Ingrijire batrani in GermaniaNe bucuram ca am ajuns la un numar record de cititori atat pe site cat si pe paginile noastre de facebook, iata de ce am decis sa trecem la o noua etapa, aceea de a pune in contact direct pe cei ce vor sa mearga in Germania si sa ingrijeasca batrani, cu precadere ce adresam celor ce stiu cat de cat limba germana. Asa cum am promis am facut acest lucru pentru bonele din Germania, la fel vom face si pentru ingrijirea batranilor la domiciliul persoanelor din Germania. Tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati oferta in limba germana, noi o vom posta atat pe site cat si pe FaceBook, iar daca ati lasat si un numar de telefon, veti fi cu siguranta cautati de cei interesati de serviciile voastre.
Speram ca in curand sa facem un contract ferm si cu firmele de recrutare a fortei de munca, in special cu cele specializate pentru ingrijirea batranilor, astfel incat cititorii nostri sa fie pusi in legatura directa cu aceste firme, fara a mai foi nevoie de alti intermediari.
Nu uitati ca o prezenta activa pe paginile noastre de socializare va maresc sansele de angajare, la fel si o mica descriere in diferite limbi, in cazul de fata limba germana. Daca din descrierea voastra rezulta ca aveti calitatile necesare si experienta in ingrijirea batranilor, atunci cu siguranta veti fi cautati, insa un simplu anunt sec, sau doua – trei cuvinte nu vor convinge pe nimeni.

Prezenta pe FaceBook va ajuta sa intrati in legatira cu cei ce au deja acest job, pe care ati putea sa-i inlocuiti in lunile de concediu. Daca aveti si alte propuneri legate de ingrijire batrani in Germania, nu ezitati sa le comunicati, vom tine seama de ele.