Locuri de munca in AustriaAsa cum spuneam cu ceva vreme in urma site-ul iJobs va gazdui in principal anunturi cu locuri de munca in limba romana si germana, pentru romanii din Germania si Austria. Chiar daca vom avea anunturi si colaborari cu firme de recrutare a fortei de munca din intreaga Europa, cu preponderenta vom lista locuri de munca disponiblile in tarile in care se vorbeste limba germana. Va reamintim ca puteti folosi atat site-ul pentru a posta anunturile in mod gratuit cat si paginile noastre de FaceBook. Singura noastra rugaminte este ca dupa ce plasati un anunt, sa distribuiti apoi anuntul cu ajutorul butoanelor din subsoilul articolului la care ati postat.
In acest fel vom obtine un rezultat mai bun, caci prin distribuirea unui anunt legat de locurile de munca, acesta va fi viziualizat de mult mai mult epersoane, far aa mai fi nevoie de alte actiuni. Noi redistribui fiecare anunt legat de gasirea unui loc de munca pe toate paginile si in grupurile romanilor din Austria, in asa fel incat sa puteti obtine si voi rezultate maxime.
Nu uitati sa lasdati de fiacare data datele de contact, cel mai bine ar fi un numar de telefon, unde cei interesati sa va poata gasi oricand.