Locuri de munca in DubaiDin ce in ce mai multi romani pleaca sa munceasca in Dubai, salariile sunt atractive, iar modul de angajare este unul dintre cele mai sigure din lume, avand in vedere ca angajatorul se ocupa de toate formalitatile, viza fiind trimisa de catre angajatorul din Emiratele Arabe Unite.

De departe cea mai cautata meserie in Dubai este cea de steward, avantajul fiind faptul ca se angajeaza atat fete cat si baieti. Conditii de munca, salarizare si cazare excelente – iar faptul ca perioada de munca pe avion este limitata – constituie inca un avantaj pentru cei ce vor sa lucreze in Dubai ca steward.
Obligatoriu este cunoastrea limbii engleze la nivel avansat, varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani si dorinta de munca. Salariul este foarte atractiv, peste 700 de USD lunar la care se adauga masa si cazare gratuita plus evident diurna pentru fiecare zbor.

Cum numarul de zboruri din Dubai catre diverse zone ale lumii creste in fiecare luna, nevoia de personal este din ce in ce mai mare. Nu apelati la firmele care cer comision, Liniile Aeriene din Emiratele Unite nu lucreaza direct decat cu cei ce nu percep comision!
Un alt loc de munca extraordinar de bine platit este cel din domeniul medical, asistenta sau medic in Dubai este un vis ce poate deveni realitate pentru multi. Revenim cu rugamintea: Nu apelati la cei ce va cer comision! Daca ai gasit o firma care face recrutari pentru Dubai, nu cere comision si ai reusit deja sa pleci prin ea sau o cunoastinta a gasit un loc de munca in Dubai prin acea firma, ne poti comunica si noi vom publica oferta lor in mod gratuit. Pentru vanzator in Super Market-uri sun deasemenea zeci de locuri disponibile!