Locuri de munca in FrankfurtAm primit cateva cereri de locuri de munca in Frankfurt, asa ca le postam pe site pentru a veni in sprijinul celor ce cauta muncitori seriosi pentru munca in Germania. Iata ce ne scrie unul dintre cititorii nostri: Buna. Ma numesc Tand Gheorghe, am 24 de ani, am absolvit Universitatea de Drept in Cluj Napoca, posed permis de conducere de 5 ani ,fara antecedente, vorbesc engleza bine, italiana avansat si germana mediu. As dori un loc de munca in Germania, zona Heidelberg, Mannheim, Ludwigshafen, Frankfurt deoarece am cateva cunostinte in zona. Chiar daca nu sunt in domeniu locurile de munca, pentru inceput imi este de ajutor orice loc de munca. Multumesc frumos.
Draga Tand Gheorghe, daca ai absolvit facultatea de drept ai putea sa te alaturi echipei noastre care incearca sa ajute cat mai multa lume, la departamentul legislativ. In felul acesta ai face doua lucruri, ai cauta de munca dar ai ajuta si pe romanii cu probleme juridice.
Cu aceasta ocazie ne adresam cititorilor nostri care cunosc limba germana suficient pentru a putea scrie un articol corect din punct de vedere gramatical, pentru pagina si site-ul nostru de limba germana, evident din sfera locurilor de munca. Daca sunteti interesati, ne gasiti pe FaceBook pe pagina “Romanii din Germania“, unde ne puteti contacta. Evident ca ne puteti scrie si aici, insa pe site-ul de socializare ne va fi mai usor sa comunicam in mod direct.

Va reamintim ca puteti gasi locuri de munca in Germania dar si in intreaga Uniune Europeana pe site-ul oficial EURES, sunt anunturi venite direct de la angajatori!


Facebook Comments