Locuri de munca in GermaniaVrem sa va anuntam ca incepand de azi avem pentru voi o veste buna, portalul e4De impreuna cu iJobs au decis sa unifice ofertele de munca pentru Germania, Austria dar si pentru alte tari din Uniunea Europeana, pentru a va oferi intr-un singur loc mai multa informatie utila! Impreuna cu cei de la e4UK si 4Eu.Info vrem sa facem o retea de site-uri cu informatii utile pentru toti cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in tarile din Uniunea Europeana, Spatiul Economic European si Elvetia.
Pentru a fi mai bine in contact cu cititorii am ales sa va dam posiblitatea tuturor celor ce sunt in cautarea unui loc de munca sa distribuiti postarea voastra pe FaceBook sau  pe alte retele de socializare pe care activati, inclusiv pe Google+, pentru asta este suficient sa folositi butoanele disponibile in subsolul fiecarui articol.
Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si speram sa ajutam cat mai multa lume sa-si gaseasca un loc de munca, atat in Germania cat si in celelalte tari afiliate programului iJobs! Promitem ca in cateva zile vom actualiza toate informatiile, le vom centraliza si le vom posta pe site.