Locuri de munca in IrlandaColegii nostri din comunitatea romaneasca din Irlanda au deschis astzi un grup pe FaceBook unde puteti s ava plasati CV-urile dar unde cei ce ofera un loc de munca sunt deasemnea invitati. In acest fel ofertele de munca vor fi gasite atat pe site-ul romanilor din Irlanda dar si pe FaceBook, unde speram sa adunam in scurt timp cat mai multe oferte reale de munca.
Iata cum am reusit sa postam in scurt timp cat mai multe oferte de munca, iar experienta acumulata cu ofertele de munca din Germania, unde avem deja peste 9.000 de membri ne fac sa speram ca in scurt timp vom reusi aceiasi performanta si in Irlanda.
Desi am inceput munca de mai putin de un an, am reusit sa ridicam numarul celor ce viziteaza site-ul romanilor stabiliti in Irlanda la peste 50 de mii lunar, ceea ce nu este de loc rau, avand in vedere concurenta in domeniu. Faptul ca avem o astfel de comunitate de cititori ne da incredere si siguranta ca vom avea doar anunturti ale celor ce ofera un loc de munca in mod real si legal, fara a avea printre noi asa numitii “tepari”, de care auzim din ce in ce mai des la televizor. Daca aveti cunostinta de astfel de firme, nu ezitati sa ne dati delaii si noi vom avertiza cititorii in legatura cu acestea.