Locuri de munca in IrlandaNe bucuram de sprijinul acordat de portalul romanilor din Irlanda gazduit de cei de la e4UK.Info, speram sa reusim sa aducem alaturi de noi si grupurile de pe FaceBook, in asa fel incat sa putem ajuta cat mai multa lume sa-si gaseasca un loc de munca in Irlanda. Inainte de a citi mai departe va rugam sa citit sectiunea “Despre Noi” pentru a intelege mai bine ce suntem si ce putem face pentru voi. Probabil ca deja sunteti familiarizati cu site-ul romanilor din Irlanda, acesta fiind fara indoiala cel mai citit site al comunitatii romanesti aflate in Irlanda. Speram sa gasim si la ei din ce in ce mai multe informatii legate de locurile de munca, oferind astfel un sprijin celor ce au nevoie de el.
Oferte de munca in Irlanda

Pentru a gasi cele mai noi oferte de locuri de munca in Irlanda este bine sa fiti abonati la cat mai mute pagisi si site-uri de profil, pentru ca nu se stie de unde va veni informatia de care ai nevoie. Avand in vedere ca cei mai multi dintre cei care ne scriu stiu limba engleza, primul hop este ca si trecut, mai ramane sa va incadrati in cerintele legate de specializare.

In ultima luna au aparut peste 400 de locuri de munca disponibile in Irlanda doar pentru necalificati. Iata mai jos doar cateva exemple de pe portalul e4UK, pentru a va da seama daca va sunt sau nu de ajutor.
Simona Mascarucci a postat un anunt pentru cei ce doresc sa lucreze ca asistemt in bucatarie la un restaurant cu specific italian, aflat la adresa: 26a Church Street, Skerries, Co. Dublin , IE. Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon 0877621104.