Locuri de munca in ItaliaDatorita cererii mari de locuri de munca in Italia am decis sa largim putin sfera de anunturi postate pe site-ul nostru, oferind pentru Italia posibilitatea de a posta anunturi gratuite pentru angajare in zona Milano, Torino si Roma, urmand ca apoi sa ne extindem si in alte zone in care traiesc romani sau cetateni din Republica Moldova.

Oferte de munca in Italia

Cele mai multe oferte de munca in Italia ina cest moment sunt cele pentru ingrijire batrani, bone si menajere – adica la facut curatenie in hoteluri sau la persoane fizice. Desi numarul de locuri de munca din Italia disponibile pentru roamni sunt din ce in ce mai putine, speram ca acest lucru sa fie in curand de domeniul trecutului, iar romanii sa inceapa din nou sa munceasca in Italia asa cum era acum cativa ani in urma.
Va rugam sa folositi site-ul nostru pentru a va depune un CV si paginile de FaceBook afiliate pentru a distribui anuntul vostru. Reamintim ca nu noi angajam sau intermediem locurile de munca, noi doar va punem la dispozitie un spatiu gratuit pentru a va posta anunturile, fie ele cereri sau oferte de locuri de munca.
Daca stiti firme care au tras teapa si avezi dovezi clare nu doar vorbe auzite, va rugam sa informati si noi vom distribui imediat informatiile. Nu uitati ca firmele serioase ori nu cer comision, ori au sediu permanent, adresa de internet, telefoane publice. Cu cat gasiti mai putine informatii pe internet despre firma, cu atat firma este mai dubiosa. Cereti mereu date care sa ateste ca sunt inregistrati legal ca ofertanti in domeniul muncii.