Locuri de munca in NorvegiaIeri m-am intalnit cu un prieten plecat de doi ani in Norvegia si am ramas surprins cand mi-a spus ca se cauta muncitori romani, mai ales in industria petroliera, iar salariile mi s-au parut mai mari ca in oricare alta tara din Uniunea Europeana. Evident ca in cazul inginerilor ce au terminat la Ploiesti – IPG – oportunitatile sunt excelente. Dar nu sunt doar astfel de oferte, iata ce am primit pe portalul romanilor gazduit de 4EU.Info la capitolul oferte de munca in Norvegia.
Oferte de munca in Norvegia

Daca aveti experienta in domeniul animalelor, de preferinta cai, puteti opta pentru un loc de munca la oferma din Norvegia. Locul de munca este disponibil in regiunea Hedmark si il gasiti pe site-ul cu oferte de munca al romanilir din Norvegia. Stolt Sea Farm Turbot Norway AS angajeaza personal pentru activitati legate de piscicultura, in special pentru calcan. Iata doar doua exemple care ne dau speranta ca veti gasi destul de usor un loc de munca in Norvegia daca sunteti perseverenti. Din pacate nu sunt multe persoane care stiu limba, dar de mult eori faptul ca sunteti un cunoascator avansat de limba engleza este suficient.  Pentru pescari sunati la numarul de telefon 934 65 092 si aflati cate locuri sunt disponibile.
In speranta ca am reusit sa va atragem atentia si asupra locurilor de munca disponibile in Norvegia, va invitam sa ne vizitati pe pagina noastra de facebok, unde veti primi regulat astfel de informatii.Daca vreti sa dati si voi o mana de ajutor, nu trebuie decat sa distribuiti acest anunt, restul va merge de la sine!