Locuri de munca in OlandaImpreuna cu portalul romanilor din Olanda am decis sa deschidem prima pagina cu oferte de munca in tara lalelelor. Iata de ce rugam toate bonele ce si-au deschis un cont pe FaceBook si sunt deja membre in grupul Caut Bona sa ne transmita un mini CV pentru a fi postat pe site. Deasemenea avem rugamintea sa va faceti o mica prezentare in limba engleza [ sau alta limba de circulatie internationala, cum ar fi franceza sau germana ] pentru a fi postate pe site-urile partenere, avand astfel posibilitatea de a va angaja mult mai usor direct la persoanele care au nevoie de voi, fara a apela la intermediari.

Oferte de munca in Olanda

Cu siguranta stiti deja de existenta portalului 4Eu.Info – cel mai amplu program de promovare a locurilor de munca din Uniunea Europeana, va invitam sa cautati toate ofertele de munca dedicate Olandei, la sectiunea care va intereseaza. Daca sunteti o firma de plasare a fortei de munca si aveti oferte pentru Olanda ne puteti contacta pentru a stabili o modalitate de colaboare.
Bazati deja pe experienta romanilor din alte tari, avem certitudinea ca in curand vom reusi sa ajungem la performante si pentru cei ce doresc un loc de munca in Olanda, site-ul nostru postand regulat cele mai noi oferte primite prin reteaua EURES. Ne dorim ca pana in 2015 sa adunam alaturi de noi peste 5000 de romani ce cauta un loc de munca in Olanda cu CV-uri complete, speram ca odata demarat acest proces sa ajungem la rezultatul propus cat mai curand.
Nu uitati sa lasati si dat ede contact, de preferat cu numar de telefon pentru a putea fi gasiti mai usor de eventualii angajatori.