Locuri de munca in SheffieldAm primit acum cateva minute o cerere de la portalul e4Uk legata de oportunitatea unei rubrici separate dedicata locurilor de munca in Sheffield, deci iata ca ne conformam si deschidem pe langa categoria dedicata locurilor de munca in Marea Britanie si o pagina speciala dedicata comunitatii romanesti din Sheffield. Daca treburile vor merge asa cum ne asteptam, o pagina iJobs gazduita de portalul e4UK va fi lansata in curand, dupa modelul celei destinata Germaniei si Austriei.
Locuri de munca in Sheffield

Sa presupunem ca ai auzit despre un loc de munca in Sheffield [ UK ] si vrei sa ajuti comunitatea noastra. E cazul sa ne spui despre el, iar cititorii nostri vor beneficia imediat de informatie. Este doar una din posibilitatile prin care poti ajuta comunitatea romaneasca din Sheffield. Iar in cazul in car eesti in cautarea unui loc de munca, un CV cat mai detaliat, dar sub forma unei prezentari personale si nu a unui CV obisnuit, te poate ajuta enorm. Fiind vorba de Marea Britanie, evident ar fi bine sa fie si in engleza [ dar si varianta in romana ] pentru a fi postate pe site-urile noastre partenere.
In scurt timp se va lansa un nou site gazduit de portalul 4Eu.Info – in limbile engleza, franceza si germana, deci fiti gata cu prezentarea proprie, o sa va dam un model in romana si unul in franceza, ca sa va fie mai usor sa va orientati!