Locuri de munca in SuediaAm descoperit cu ceva timp in urma un grup de romani din Suedia pe FaceBook, unde sunt inscrisi in acest moment peste 1900 de romani. Impreuna cu portalul romanilor din Suedia ne dorim sa oferim o baza de date cu site-uri unde romanii isi pot gasi de munca. Asa cum se stie Suedia este o tara primitoare si cu un nivel de trai ridicat, cu un sistem de protectie sociala excelent, deci oportunitatea pentru cei ce vor sa lucreze in Suedia exista. Trebuie doar sa indepliniti conditiile angajatorilor. In acest moment sunt disponibile peste 1000 de locuri de munca in Uniunea Europeana pe site-ul EURES [ Romania ] insa pe cel al Uniunii Europene veti gasi mult mai multe.
Oferte de munca in Suedia

Pe portalul ec.europa.eu am gasit peste 40 de oferte de munca pentru Suedia doar la categoria menajere, dar daca veti cauta spre exemplu tot ceea ce tine de locuri de munca necalificata, veti descoperi peste 400 de oferte cu locuri de munca in Suedia postate doar in aceasta luna. Va dam cateva exemple pentru a vedea daca aceste oferte sunt sau nu pe placul dumneavoastra.

Urshults Restaurang och Pizzeria cauta un specialist in preparea pizzei, puteti afla mai multe direct la angajator la numarul de telefon +46(0)10-4872982 sau daca vreti puteti merge direct la sediu pe adresa: Sirkövägen 6, 36013 Urshult unde il veti cauta pe domnul Billy Lövstedt. Oferta se adreseaza celor din regiunea Kronoberg.
Pentru romanii din Suedia din regiunea Västmanland si care doresc sa lucreze in bucatarie Paula Achaue angajeaza un bucatar care sa stie macar cate ceva despre mancarea libaneza. Astfel de oferte sunt cu sutele, trebuie doar sa le cautati si sa aplicati pentru ele. Pe doamna o puteti gasi la adresa: Västra ringvägen 21 B, 72461 VÄSTERÅS, SWEDEN.