Locuri de munca in UK in 2015Esti in cautarea unui job in UK, stii limba engleza si esti gata de plecare? Inainte de a te decide, iata cateva sfaturi si un exemplu de job in UK pus la bataie in 2015! Desi majoritatea job-urilor sunt in domeniu medical, ma refer la cele afisate in ultimile 30 de zile, sunt disponibile inca 130 de meserii si locuri de munca. Va sfatuim sa vizitati si site-ul EURES, unde veti gasi cu siguranta ceva ce vi se potriveste.

We are currently recruiting for 25 drivers to deliver to retail outlets in the Central Midlands area. Your main duties will be to manually handle food items to and from delivery vehicles, offering a positive customer service experience, completion of delivery paperwork, vehicle checklists, invoices etc. Early starts from 4am are available. Please call Ryan Walker ASAP on 01922 746747 to apply for this excellent opportunity
Chiar daca vi se pare ca e greu, eu zic sa incercati si consultant vanzari, salariul de baza este de 15.000 de lire pe an, la care se adauga evident diferite bonusuri in functie de performanta. Evident ca limba engleza trebuie sa fie la un nivel avansat, altfel cum sa lamuriti omul sa cumpere daca bagajul de cuvinte este redus?

O mare sansa o au cei ce au lucrat pe masini cu calculator, asa numitele CNC-uri, se cauta astfel de salariati in mai toata Marea Britanie, iar daca va intereseaza puteti contacta una din firme la adresa: Angajator: McQuaid Engineering, Informaţii: MS Amanda Armstrong, Adresă: 84 Cookstown Road, Nr. telefon: 028 87749869 sau Nr. fax: 749698.
Precum ati vazut oferte sunt, speram sa ne vina in curand si datele de la firmele din Romania, cele care intermediaza in mod legal locuri de munca in UK in anul 2015! Succes!