Locuri de munca in UKAm dori sa va invitam sa vizitati portalul e4UK.Info – Romanii din UK – in cazul in care vreti sa aflati care sunt cele mai cautate job-uri in Anglia sau mai corect spus Regatul Unit si Irlanda, pentru ca site-ul se adreseaza deopotriva celor din UK si Irlanda. O varianta simpla este sa accesati direct rubrica locuri de munca sau sa cautati un loc de munca dupa oras. Portalul i4Jobs are legaturi directe cu site-urile romanilor din diaspora, printre care si cele doua destinate Angliei si Irlandei. Mai mult, pentru cei ce vor sa se stabileasca in Birmingham exista cele mai multe oferte de munca, insa avem si destule locuri de munca in Glasgow sau Liverpool.
Locuri de munca in UK in 2015

 Am decis sa va oferim informatii legate de locurile de munca disponibile in UK in 2015 pentru urmatoarele orase: Birmingham, Sheffield, Manchester si altele. Tot ce trebuie sa spuneti este orasul incare locuiti, iar noi vom cumula datele de la toti cititorii nostri si vom incerca ca pe baza lor sa facem o grupare a ofertelor de munca din UK pentru anul 2015.
Vrem sa va reamintim ca si site-ul nostru ofera de munca celor ce vor sa lucreze in publiciate online, venitul mediu oferit fiind in jur de 500 de euro pe luna, pentru gasirea de firme ce doresc sa-si faca reclama la noi pe site. Ne adresam in special celor cu firme de transport, avocatilor si notarilor romani ce ofera servicii in UK, dar si magazinelor si restaurantelor cu specific romanesc din Marea Britanie. Precum vedeti de munca este, este suficient sa observati cine isi face publicitate pe facebook in grupurile romanesti, sa-l convingeti ca 10 -20 de euro pe luna nu e o suma mare, iar 50% din incasari sunt ale dumneavoastra!