Locuri de munca la DHL in GermaniaPentru soferi cel mai usor este sa-si gaseasca un loc de munca la DHL in Germania ( sau pentru cei ce nu cunosc limba germana pot incepe cu distribuirea de pachete la Hermes ). Atentie: DHL angajeaza direct deci nu exista intermediari, trebuie sa stiti limba germana si sa va depuneti CV-ul online pe site-yl lor sau sa mergeti la sediul din orasul unde va aflati. Hermes angajeaza numai prin intermediari, deci de obicei ajungeti p[e mana unor rusi, ucrainieni sau in caz fericit romani!
Locuri de munca la DHL in Germania

Angajarea la DHL Germania se face direct la sediul din fiecare oras – centru – si nu se face prin intermediari, nu se lucreaza cu gewerbe ca la Hermes. Teoretic ar trebui sa afli cand se fac anagajari la DHL in orasul tau ( Frankfurt, Stuttgart, Berlin ) de la un angajat sau sa-ti depui CV-ul. Adresa o afli usor pe internet sau opresti un agent si il intrebi! Puteti incerca si la UPS, se angajeaza cam in acelas mod, cu contract de munca legal!
Daca ai prins o zona buna de distribuit colete la DHL poti sa castigi binisor si sa nu ai prea mult stres. Posta este posta, munca multa si bani in functie de realizari, sa nu comparati cu DHL din Romania unde salariul este ok si munca mai putina, in Germania este de munca pe branci, de la sapte dimineata pana seara! In zilele de sarbatoare nu se lucreaza! Un alt avantaj sunt micile ciubucuri, de 1 sau 2 euro pe care le primesti de la cei care fac comenzi mai des – iar in Germania 80% din cumparatuiri se fac online prin posta!