Noi locuri de munca in ItaliaAm deschis pe FaceBook un loc special pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca, indiferent ca sunteti in Romania sau Italia, acum va puteti prezenta si puteti spune ce loc de munca cautati. Noi vom trimite cererile voastre catre toti angajatorii cu care colaboram, iar ei vor alege dintre voi persoanele potrivite. Cu timpul firmele de recrutare vor plasa si ele anunturile lor, iar voi veti fi cei ce aleg locul de munca dorit. Trebuie sa invatam cu totii sa ne adaptam epocii in care traim, iar astazi internetul ne poate ajuta daca-l folosim asa cum trebuie.
Ai la indemana un PC, laptop, tableta sau smartphone, deci poti intra oricand sa vezi daca au aparut oferte noi de munca. Evident ca rezultatele nu apar peste noapte, dar odata ce ai intrat in cerc, vei vedea ca vin si rezultatele pozitive. Multi si-au gasit de lucru in cateba zile, altii astepta de luni oferta potrivita.

Italia este mare, chiar daca acum stai la Milano sau Palermo, poate e timpul sa te muti la Torino. Ai lucrat in constructii insa poate e momentul sa pleci in agricultura. Pana acum lucrai in echipa cu cativa prieteni in constructii, acum poate ar fi cazul sa te duci intr-o fabrica.  Un simplu rand scris pe un site sau pe FaceBook nu ajuta. Un “caut de munca” si atat nu ca convinge pe nimeni ca esti omul potrivit!
O solutie de compromis: Agent de publicitate pentru site-ul iJobs! Pentru ca esti in cautarea unui loc de munca, noi vom incasa doar 1 euro pentru publicitate pe site-urile afiliate, iar tu vei lua 9 euro/luna! Merita sa incerci si asta, daca tot ai contact cu romanii din Italia, nu-i asa?