Oferta Content WriterTe intrebi daca munca de content writer iti poate aduce suficiente venituri pentru a te intretine pe tine si intraga familie, dar nu stii raspunsul corect? Noi suntem un exemplu viu ca se poate, dupa cel putin sase luni de efort, un minim de 500 de euro lunar se pot obtine destul de lejer din munca de content writer. Sunt doua variante in care poti lucra, in echipa sau asa numitul freelancer – care isi cauta clientii pe diverse site-uri.
Ambele variante sunt bune, totul depinde de ce iti doresti atunci cand vine vorba de a lucra singur sau de a lucra in echipa. iJobs iti ofera sansa de a lucra in echipa sa,  in functia de content writer.

Cum poti lucra in domeniul de content writing in colaborare cu iJobs? Varianta cea mai buna este si cea mai agreata de noi, un site personal, unde clientii sa vada care sunt capacitatile tale de a crea articole pe diverse nise. Fiind un subdomeniu e4ro, poti alege aproape orice nume iti doresti, doar 100 fiind deja ocupate.

Siteu-l tau va fi de forma “numesite.e4ro.com” dar in cazul in care numele ales este deja ocupat, nu te teme, exista si alte variante, cum ar fi ”numesite.e-4com.info” si inca 14 variante pe care ti le vom dezvalui in email-ul de debut.
A dou avarianta ar fi sa iti faci un CV si sa-l publici pe site-ul iJobs, apoi cateva articole de nisa, pe unul din site-urile deja existente. In cazul in care un client te alege in mod special, vei fi pus in legatura cu el, restul depinzand de tine.

O ultima varianta este aceea de a avea doar CV-ul pe site-ul iJobs, iar noi in functie de comenzile pe care nu le putem onora din lipsa de timp, te vom angaja. Indiferent de situatie, pretul pentru 100 de cuvinte scrise de tine va fi stabilt dupa cum doresti tu. Merita sa incerci?