Oferte de munca in AustriaAm cerut acum cateva zile lista ci oferte de munca in Austria de la cateva firme de recrutare, cu scopul de a avea o idee cat mai clara despre locurile de munca disponibile in acest moment in Viena, Linz sau Graz. Pentru cei cu studii superioare am primit oferte pentru ingineri din industria constructoare de masinii si pentru medici.
Locuri de munca in Austria

Incepand de azi portalul iJobs colaboreaza cu site-ul romanilor din Munchen si cu portalurile Caut-Bona.Info si Caut Menajera. Prin urmare toti cei ce sunt interesati de aceste meserii sunt rugati sa ne lase un CV detaliat cu experienta pe care o au pentru a fi transmise angajatorilor. Evident ca puteti folosi si site-ul romanilor din Austria gazguuit de e4De, cel mai important portal al romanilor din Austria.
Salarii oferite in Austria pentru ingrijire batrani:  35-45 euro/zi la care se adauga cazarea si masa gratuita. In anumite situatii se asigura si transportul din Romania pana in Austrai [ este posibil ca apoi aceste sume sa se retina din salariu].

Firmele de recrutare care doresc sa posteze gtatuit anunturile pe site-ul nostru trebuei sa ne transmita o copie dupa autorizatia de la Ministerul Muncii si sa nu perceapa taxe si comisioane de la angajati. In cazul in care aveti cunostinta despre firme care au pacalit persoanele, sau mai rau care nici nu au autorizatie dar ofera astfel de servicii va rugam sa ne anuntati si sa ne furnizati date clare din care sa reiasa modul in care acestea inseala persoanele care isi cauta un loc de munca in strainatate.