Oferte de munca in DubaiImpreuna cu portalul romanilor din Dubai [ Emiratele Arabe Unite] am decis sa va oferim posibilitatea de a plasa si aici ofertele de munca destinate romanilor. Va rugam sa va inscrieti si pe noua noastra pagina de FaceBook, Ro Munca, pentru a facilita mai usor contactul intre cei ce ofera si cei ce cauta un loc de munca, inclusiv in Dubai.
Oferte de munca in Dubai

Avantajul celor ce cauta un loc de munca in Dubai este dat in special de regimul de vize pentru Emiratele Arabe Unite, angajatorul fiind obligat sa se ocupe de toate demersurile legate de venirea angajatului la munca. Prin urmare este aproape 100% exclus sa fii pacalit. Evident ca pachetul saralial nu este ceea ce va trebui sa negociati singuri cu angajatorul, dar oricum este mult mai simplu decat in cazul altor tari ce ofera locuri de munca pentru romani.
O cerinta aproape mereu obligatorie este cunoasterea limbii engleze, avand in vedere ca veti fi nevoiti sa mergeti la magazin, poate sa discutati si cu cei mici, pentru a oferi acestora un sprijin in invatarea limbii engleze.

Daca aveti cunostinta de oferte de munca in Dubai sau in oricare alta localitate din Emiratele Arabe Unite, va rugam sa ne anuntati si pe noi, iar daca sunteti deja in dubai si cautati un loc de munca, va rugam sa postati gratuit anuntul dumneavoastra. Puteti deasemenea utiliza si site-ul Info Dubai al comunitatii romanesti de acolo.