SC Focus Invest Recruitment SRLNu stim daca SC Focus Invest Recruitment SRL da sau nu tepe, asa ca folosind contul vostru de FaceBook va puteti spune mai jos pataniile cu aceasta firma. Tu esti una din miile de persoane care cauta un loc de munca in strainatate, dar de multe ori nu ai informatii despre o anumita firma de recrutare, asa ca aici ai locul unde poti cauta aceste informatii, pe baza comentariilor facute de cititorii nostri. Citeste-le cu atentie, trage singur concluziile care se impun. Nu mai vrei sa iei teapa de la intermediarii care ofera servicii de recrutare? Fii cu ochii pe ei!
SC Focus Invest Recruitment SRL

La o simpla cautare pe internet cu numele firmei SC Focus Invest Recruitment SRL gasesti suficiente informatii ca sa te gandesti de doua ori daca bati drumul pana la Sibiu. probleme cu firma am vazut ca sunt de prin 2018, asa ca nu pricep cum pana in 2020 nu se stie exact cum stau treburile. Da firma tepe sau nu da? Angajatii firmei de recrutare spun ca sunt probleme cu dosarele, desi corect ar fi sa ia banii dupa ce examineaza dosarul omului, nu inainte. Cel putin asa ar fi omeneste. Dar noi vorbim de afaceri pe bani aici, nu conteaza ce livrezi cat timp esti in castig, pe profit. Iar SC Focus Invest Recruitment SRL este cu siguranta pe profit! O spun datele contabile, asta desi amenzile au tot venit pe adresa lor.

Ce spune instanta de judecata despre SC Focus Invest Recruitment SRL? Pai intr-un dosar a reusit sa obtina transformarea unei amenzi in avertisment, adica msutrare scrisa, iar in alt proces cu un cetatean care a platit taxele, a avut castig de cauza. Ba mai mult, cel ce a platit si nu a mai plecat la munca a mai platit si cheltuieli de judecata. Cam asta am gasit ca date publice pe site-ul Ministerului de Justitie. In rest doar articole din presa. Nu sunt putine, deci oamenii ar fi putut sa se informeze, dar nu au facut-o.
Cauti un loc de munca? Gasesti la noi pe site si pe grupurile asociate de pe FaceBook. Daca vrei sa faci o sesizare cu privire la o firma de recrutare, nu ezita sa ne scrii toate detaliile!


Facebook Comments