Teapa SC ENERGY WORK SOLUTIONS S.R.L.Nu stiu cum se face dar iata ca tot mai multe tepe se dau in Arad, se spune ca firma SC ENERGY WORK SOLUTIONS S.R.L.  trage tepe, adica mai pe scurt peste 700 de persoane se plang ca au fost pacaliti de aceasta firma.  Iar aceatsa nu este singura firma care a tras tepe si le-a luat bani romanilor, iata ca si “SC Coloseumul Muncii Externe SRL” o alta firma de intermediere a fortei de munca a reusit sa atraga atentia celor de la fortele de munca.
SC ENERGY WORK SOLUTIONS S.R.L. din Arad

Nu stiu ce sa zic, inca nu am vazut o decize definitiva a unei judecatorii, dar este bine sa va uitati pe portalul judecatoriilor si sa vedeti daca sunt sau nu procese pe rol, intrebati oamenii care au patit asa ceva, nu stati si poi va plangeti ca ati fost pacaliti. Informatia circula pe internet, dar trebuie sa o cauti! Ce o sa facem noi? O sa postam acest articol pe Facebook, vom intreba ca sa aflam ce si cum stau treburile, ca sa stiti si voi.
Nu putem acuza pe nimei, in schimb ne putem informa! Daca aveti si voi experiente de acest gen nu ezitati sa le spuneti, dar cu dovezi clare: documente, chitante, contracte, etc. Ati fost inselati de C ENERGY WORK SOLUTIONS S.R.L.  sau alta firma? Nu va fie teama, mergeti si depuneti plangere penala impotriva ei, cel putin veti sti ca ati facut legal ceea ce trebuie ca sa va recuperati banii!