Urgent bona in GermaniaLavinia Adelmann din Frankfurt – Germania – cauta urgent o bona cu varsta de pana in 35 de ani, de preferat cu permis categoria B, pentru cei doi copii ai sai. Salariul este de 600 euro lunar, se asigura transportul dus- intors, camera separata, masa, telefon si acces la internet. Bona va avea o zi libera pe saptamna, in weekend. Mai multe detalii pe pagina noastra de FaceBook Caut Bona.
Esti in Germania si ai nevoie de o bona [ babysitter  ]? atunci posteaza anuntul tau gratuit aici! Iar daca esti o bona stabilita in Germania sau esti dispusa sa te muti acolo, lasa un CV cu datele de contact, spune ce experienta ai si in ce conditii ai fi dispusa sa muncesti si sa te deplasezi in Germania pentru a munci ca bona.
iJobs colaboreaza cu site-uri ce cumuleaza in total peste 10.000 de vizitatori zilnic, prin urmare te rugam sa ne vizitezi si tu din cand in cand pentru a vedea ce oferte noi de munca au aparut si care te-ar putea interesa. Iti reamintim ca pe site-ul oficial EURES gasesti cele mai noi oferte de munca oferite de Uniunea Europeana romanilor. Fara risc, legal si cu salarii decente! Alege iJobs pentru a cauta un loc de munca sau pentru a oferi altora informatii despre locurile de munca disponibile!