Urgent bucatar sau bucatareasa in GermaniaSe angajeaza de urgenta bucatar sau bucatareasa in Germania, calificat si cu experienta vasta in bucataria traditionala si mediteraneana. Se asigura cazare, 2 mese pe zi, se incheie contract de munca, se vor lucra 6 zile pe saptamana cu pauza dupa masa, lunea este inchis localul. Nu se cer cunostinte de limba germana. Postul este pentru o perioada indelungata, se va lucra insa singur in bucatarie la inceput, se cere spirit de organizare si gestionare stricta a alimentelor precum si efectuarea ,meniurilor si listelor de cumparaturi, respectarea conditiilor de igiena este obligatorie.
Urgent bucatar sau bucatareasa in Germania

Se va acorda un salariu raportat la media din orasul Salzgitter-Lebenstedt. Cazare, masa si 1.150-1.300 euro, bani in mana, in functie de performantele persoanei care va fi selectata. Proba de lucru este pentru ziua de miercuri 19.08.2015, de la orele 10 fixata. Orice persoana interesata ma poate contacta pe privat, si CV-urile care obligatorii, pot fi trimise la adresa de mail: agrimobile@yahoo.de sau atasate direct prin messengerul de la Facebook.
NU uitati: Bistrorant Rosmarino este angajatorul tau, partenerul tau si mai ales sponsorul nostru! Inca ceva foarte important: persoanele ce vor depune CV-ul trebuie sa aiba si carnet categoria B obligatoriu! Ai sansa sa lucrezi legal in Germania, sa castigi destul de bine si sa lucrezi intr-un colectiv romanesc. Ca de obicei i4Jobs te ajuta sa-ti gasesti cele mai bune locuri de munca, atat in Germania si Austria, cat si in alte tari din Uniunea Europeana! Tine-ti aproape! Iar  Bistrorant Rosmarino din Olching se extinde, deci intelegeti ca oportunitatile de a avansa la locul de munca sunt mari!